Подробности за убийството в монтанското село Габровница

Появиха се първи подробности за убийството на мъж на 58-годишна възраст в с. Габровница, област Монтана. Самоличността на загиналия беше изяснена от органите на реда, предадоха властите.

Спорът е възникнал по време на купон, на който са присъствали мъжът и двамата извършители, които бяха задържани по-рано от полицията като обвиняеми по този случай. По непотвърдени данни 18 и 28-годишен мъж са нанасяли обиди към съпругата на мъжа и именно това е предизвикало физическата саморазправа.

От своя страна Васил Г. е искал да защити жена си и е започнал словесен конфликт, който обаче много бързо е ескалирал до бой. Вследствие на ударите от двамата млади мъже, Васил изпада в безсъзнание. След като е подаден сигнал на спешния телефон 112, на местопроизшествието са пристигнали полицесйки екипи и линейка, но за съжаление възрастният мъж е издъхнал.

Към настоящия момент виновниците са арестувани за 24 часа, като единият от тях е постъпил в болнично заведение с травми в областта на главата. Разследването продължава.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари