Радостна вест! Цеца чака трето внуче

Мегазвездата на сръбската музика Цеца Величкович очаква трето внуче. Бременна в четвъртия месец е дъщеря й Анастасия, която също е  певица. След няколко месеца младата дама и нейният любим Неманя Гудел ще станат горди родители на момиченце.

Футболистът за първи път говори открито за бременността на приятелката му. Неманя Гудел е част от Севиля и вчера отиде на фризьор заедно с брат си. Всички забелязаха, че цял ден усмивката му не слизала от лицето.

Младата двойка от известно време живее в Испания. Ритнитопковецът и певицата ударно подготвят стаята на малката си наследница. Тя трябва да поеме първите си глътки въздух в ранната есен.

Припомняме, че вторият внук на сръбската певица се появи на бял свят преди около две седмици в частна болница. Той е наследник на сина й Велко и съпругата му Богдана. Появи се информация, че музикалната легенда е пръснала колосална сума пари за раждането му. Още преди няколко месеца стана ясно, че момченцето ще носи името Кръстан. Бебето ще прекара първите няколко месеца от живота си във вилата на прочутата си баба в белградския квартал „Дедине“. Там живее и сестрата на певицата – Лидия. Богдана и малкия Кръстан вече са изписани, а малко след раждането в „Дедине“ имаше пищен купон послучай радостната вест.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари