Рокади в предизборните листи на предстоящия вот

Преглеждането на предизборните листи за 48 Народно събрание показва липсата на много известни лица. Преди няколко дни стана ясно, че Лена Бориславова няма да е част от Продължаваме промяната, но това далеч не е единствената рокада. Яна Балникова също се отказва от политическата сцена.

В БСП също има промени. Напълно логично правосъдния министър Крум Зарков не е част от листите. Новото лице е бившата депутатка от „Възраждане“ Цвета Галунова. В предизборните листи на ГЕРБ липсват имената на Николинка Ангелкова. Тя беше министър на туризма при кабинета Борисов. Причината за решението си тя обяви във фейсбук – започва работа в международна компания. Дани Каназирева също отсъства, като се шушне че ще се бори на кметското място в Пловдив на следващите избори. Вежди Рашидов отново се завърна, като е на избираемо място.

Истинската интрига се завърта в 25 многомандатен избирателен район. За него ще кръстосат шпаги Ицо Хазарта, Костадин Костадинов, Елисавета Белобрадова, Корнелия Нинова и Бойко Борисов.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари