Русия иска цялостния контрол върху Донецка област

Русия все още желае да има цялостен контрол върху Донецката област, намираща се в източната част на Украйна. Руските военни сили искат да задържат вече превзетите части от останалите области, като същевременно руснаците правят опит за осигуряването на добри условия, които да им помогнат за изстрелването на още ракети по граждански обекти.

Генералният щаб в Украйна не е сигнализирал за нови атаки, като дори е съобщено за много отблъснати такива. Град Харков е бил обект на руски атаки тази нощ. Данните сочат, че има щети върху няколко автомобила и обекта, но за радост няма ранени или загинали в този район. Ситуацията в Никополски район е малко по-различна – възрастен мъж е бил прострелян, четирима цивилни граждани са убити и няколко души са ранени. Информацията не може да бъде напълно потвърдена.

guest
1 Коментар
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Българин
Българин
Гост
1 година

Путин е луд.Зомбирал е и 80% от руснаците, както правеха комунистите по време на тоталитаризма с българския народ.Нищо добро не очаква руснаците с това дребно като мишка човече с имперски амбиции и без никаква милост дори към руснаците.За него човешкия живот няма никакво значение. Спомнете си подводницата Курск.