Семерджиев е бил сам в колата по време на катастрофата

Виновния за едно от най-жестоките убийства на пътя Георги Семерджиев е бил сам в колата по време на сблъсъка. По въздействието на наркотици той прегази две млади момичета на булевард „Черни връх“ в София. Десислава Петрова, говорителката на Софийската градска прокуратура потвърди информацията. От видеокамерите в района става ясно че единствения човек, който напуска местопроизшествието е той. След това се виждат случайно преминаващи момичета които разглеждат, но не се спират за дълго. Все още обаче се чакат видеотехническата и автотехническата експертиза.

Първоначално се появиха слухове че в колата му е имало и друг човек. В медийното пространство плъзна информацията, че това е Симона Радева, която му е осигурявала полицейски чадър. За нея се каза още че е взимала пари от Семерджиев за да го снабдява редовно с информация. След като изчезва от местопрестъплението той търси помощ от нея за да се покрие. Охранителни камери заснемат как тя носи стълба и му помага да влезне в жилището си през прозореца.

Сега Семерджиев е в ареста, като срещу него има повдигнати 5 обвинения – каране на моторно превозно под въздействието на наркотици, за катастрофа с жертви, за фалшиви регистрационни номера, притежание на наркотици и фалшива шофъорска книжка. Провеждащото се разследване е под шапката на Националната следствена служба.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари