В Плевен се проведе „Парада на модата“

В Плевен се проведе 72-орото издание „Парада на модата“. Неговото мото беше: „Любов и красота“.

По повод 33-тата година. плевенчани успяха да се насладят на един истински център на модата в България. По време на събитието бяха представени имената на млади и модерни дизайнери и техните произведения. След като са се представили страхотно на ревюта в Италия, Гърция, Испания и Дубай, дизайнерите дойдоха и в Плевен, за да покажат своето творчество.

На модното шоу бяха представени облекла с традиционните етно мотиви, както и с плевенски шевици. Публиката изключително много хареса тези модели. Експертите твърдят, че Георги Ангелов, който е постановчик, е спечелил аудиторията с класа.

Едни от новите имена в света на модата бяха Светла Димитрова, която е и в екипа на организацията на събитието. За да бъде мероприятието още по-бляскаво, имаше и хореография от красиви 34 плевенски момичета, които бяха манекени. Предварително са били подготвени в школата на Ангелов.

Виртуозното изпълнение на цигуларя Чавдар Вълков – Концертмайсторът на Плевенската филхармония Чавдар Вълков се погрижи за атмосферата в публиката, като изпълни песни и танци по време на спектакъла. Музикалното оформление беше дело на Асен Антонов, музикант и композитор и Николай Колев, солист-оркестант, част от Плевенската филхармония.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари