Водач на автобус нанесе побой над друг шофьор край разклона за Дунавци

Водач на автовоз от с. Манастирище, област Враца, е бил арестуван за нанасяне на телесна повреда на друг шофьор на лека кола, информират от МВР в град Видин.

Вчера е подаден сигнал на телефон 112 за причинен побой на мъж на 60-годишна възраст. Извършителят е мъж на 24-годишна възраст. Произшествието е възникнало на главния път около разклона за град Дунавци. Жената на шофьора на лекия автомобил споделя пред органите на реда, че докато е пътувала с личното си превозно средство са били изпреварени от автовоз, когато шофьорът му изведнъж спира и започва да се разправя към другия водач защо се движи с ниска скорост. Непосредствено след устната забележка младият водач нанася удар на по-възрастния, след което продължава по пътя си.

Пострадалият мъж пада на платното за движение. Той е откаран в болнично заведение във Видин. След извършен преглед е установено, че той е получил фрактура на таза. Виновникът е открит и спрян от дежурен полицейски екип в Монтанско и е арестуван за 24 часа в РУ във Видин. Разследването по този случай не е приключило. В ход е и досъдебно производство със знанието на прокуратурата.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари