Водната каскада в Плевен – най-атрактивното място в града

Категорично водната каскада в Плевен е едно от най-атрактивните места през лятото. Освен със своята красота, жителите на града могат да се разхладят и разходят край нея в горещите летни дни. Към момента, въпреки някои финансови затруднения, каскадата работи на пълни обороти, за да радва плевенчани и туристи с нейното очарование.

Красиви фонтани, малки водопади, водни огледала и басейни са само част от водното богатсто на град Плевен. Другата атракция в сърцето на Плевен са и невероятно красивите скулптори, дело на известни майстори от България, до които се снимат малки и големи. Ако планирате разходка в центъра, то тогава каскадата е задължителна за разходка и много снимки.

Тя е най-красива вечерта, когато е тъмно и пъстрите цветове я озаряват. Благодарение на прожекторите, светлините се сменят в различен ритъм. По този начин се създава красиво съотношение на цвят и ритъм, което радва плевенчани.

Плевен е любима дестинация по много причини. Освен многото забележителности, като Панорамата, Мавзолеят в центъра на града, природният парк „Кайлъка“ и много други, градът радва посетители и жители с разнообразни ресторанти, заведение, клубове за забавления.

Добавете Плевен в списъка за следващата си екскурзия и гарантирано ще останете доволни. Започнете със известните забележителности през деня, а вечерта се отдайте на романтична прохладна разходка край цветната водна каскада!

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари