WinBet Двубои – Изборът е в ръцете на Христо Стоичков

Нов инструмент в WinBet променя облика на футболните залози.

Вече не е задължително да се прогнозират конкретни събития, а могат да се противопоставят отбори, участващи в различни срещи. Единственото условие за това е да се преминат всички стъпки за Winbet регистрация и да се приемат общите правила на оператора. Двубоите са всекидневни, а изборът – кой срещу кого – е в ръцете на легендата Христо Стоичков.

Повече за новото предложение на бранда

Каква е основната разлика между традиционните спортни събития, които попадат в букмейкърските тиражи, и предложенията в секция “WinBet Двубои”?

Например, ако днес се провежда срещата между Барселона и Реал Мадрид от испанската Ла Лига, залагащите дават своите предвиждания за представянето на двата тима. Приемат се прогнози за краен победител, брой голове, кой ще води на полувремето и т.н.

Благодарение на “Winbet Двубои” не се ограничавате до конкретния сблъсък. Възможно е да противопоставите представянето на Реал Мадрид в Ел Класико на резултата, записан от Атлетико Мадрид срещу Севиля в същия ден.

Да приемем, че прогнозирате победа за “белия балет” във виртуалния двубой – Реал Мадрид срещу Атлетико Мадрид. Ако Реал отбележи два гола във вратата на Барселона, а “дюшекчиите” се разпишат само веднъж срещу Севиля, печелите.

По подобие на залозите на краен победител, има три възможности – 1, Х или 2. Преди да активирате фиша, проверете отново кой отбор е символичен домакин и кой е определен за гост в winbet двубоя.

Ще Ви направи впечатление, че при първото зареждане на тази страница се появява видео с Христо Стоичков. Легендата на ЦСКА Ви информира, че изборът е направен от него, но Вие решавате кой ще спечели.

Още изненади от WinBet

В раздел “Winbet Двубои” има специални залози на Първа лига, Висша лига и други първенства от Европа. Българският букмейкър Ви предлага следните събития за прогнозиране:

  • Кой отбор ще финишира по-напред в класирането;
  • Колко гола ще бъдат отбелязани в кръга;
  • Колко попадения ще реализира футболист през сезона.

Част от селекциите спадат към т.нар. антепост залози, които се уреждат след по-дълго време. Разбира се, може да следите развоя им в секция “Моите залози” и да ги затворите с помощта на Cash Out, ако се появят колебания.

Допуска се комбиниране на пазари от “Winbet Двубои”, ако няма припокриване и не участват едни и същи отбори.

Безплатна игра с прогнози

Двубоите, избрани от Христо Стоичков, са част от нововъведенията в WinBet. Друго ново предложение е играта с прогнози – Match Plus, която е безплатна и достъпна за всички регистрирани клиенти.
Задачата на участниците е да предвидят точните резултати на избрани футболни срещи. Ако го сторят успешно, получават точки, които се трупат в баланса и спомагат за изкачване на места в класирането. Финиширалите на топ позиции получават парични възнаграждения под формата на безплатни залози.

Хазартът е само за пълнолетни – играйте отговорно.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари