Барселона търсят вариант за завръщането на Меси в отбора

Ернандес, старши треньор на Барселона иска да върне обратно Лионел Меси, който към този момент е част от ПСЖ. Треньорът е поискал от президента на каталунския клуб да обмисли варианта за връщането на легендарния футболист през следващия футболен сезон.

Треньорът смята, че ако Меси се завърне в тима, резултатите на Барселона ще се подобрят и ще бъдат постигнати нови успехи. Припомняме, че Меси беше част от Барселона още от далечната 2004 година. Благодарение на него, тимът успява да завоюва множество победи, титли и да спечели много шампионати. Несъмнено, Лионел Меси е емблематична фигура от историята на Барселона и неговият принос за клуба е огромен.

Миналата година Меси беше трансфериран във френския ПСЖ, защото Барселона не успя да подпише новия договор, заради правилата на Италианското първенство, свързани с финансите.

През изминалия сезон, каталунците завършиха на второ място в Испанското първенство, а отборът загуби груповата фаза на ШЛ. Тези загуби подтикнаха треньорът да поиска обмислянето на вариант за завръщането на Меси, който ще подсили отбора с брилянтната си игра.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари