Дерек Чисора с негативно изказване срещу Тайсън Фюри

Дерек Чисора изказа негативното си мнение спрямо поведението на Тайсън Фюри, който вече четири поредни месеца не спира да спекулира с бъдещето си в професионалния бокс. Фюри предизвикваше Чисора неколкократно и се изказваше не особено ласкателно за него.

Според Дерек Чисора, Тайсън Фюри не знае какво иска: “Преди минута иска да се бие без пари, след това да се бие за 5 милиарда, след това ще си дава парите за благотворителност. Мисля, че на хората им писна от глупостите му. Ако ще се пенсионираш, пенсионирай се, радвай си се на парите, които си изкарал, поздравления! Прави, каквото си решил да правиш“.

Припомняме, че преди няколко дни Фюри предизвика Чисора за трети мач, а след това стана ясно, че дори е имало предложение от няколко милиона към лагера на съперника. След това Тайсън Фюри освободи пояса си на The Ring Magazine, а от WBC настояват за писменото му решение за бъдещето.

Очаква се Фюри да има мач за абсолютната шампионска титла срещу победителя от двойката Олександър Усик – Антъни Джошуа.

В случая, всичко това води до неприятното подвеждане на феновете на бокса и отнемане на вниманието им от битките, които наистина ще се осъществят.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари