Днес празнуват митническите служители

Днес празнуват всички митнически служители у нас, информираха ни от Агенция „Митници“.

7 юли е професионален празник, тъй като на днешната дата преди цели 143 години се създават първите митници, веднага след Освобождението. Именно затова тази дата е от изключително значение.

Павел Тонев, директор на Агенция „Митници“ споменава в обръщението, че много славни българи са имали принос за създаването на тази институция и до ден днешен митническите служители следват техния пример, като не пропуска да похвали и някои от колегите си с техните постижения и развитие.

Митническите служители бяха поздравени и от министърът в оставка Асен Василев. Той поздравява всички митничари, като не пропуска да изкаже своите благодарности към всеки един от тях. Василев допълва, че през изминалата година Агенцията е успяла да постигне голямо увеличение на финансовите си резултати. Голям напредък е постигнат и в борбата с нарушенията.

Василев обобщава, че професионализмът на всеки един от служителите няма как да остане незабелязан и похвали екипите за усилията и труда.

Празникът не протече без награди по традиция. Павел Тонев награди три екипа с една групова награда, а 20 служители от общо цялата страна получиха и индивидуални награди.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари