Феновете на ЦСКА и Илич – недоволни от състоянието на играчите

Феновете на ЦСКА изразиха с чувство за хумор негодуванието си срещу някои от футболистите на любимия им отбор.

Фен фракцията „Северъ“ написа публикация адресирана до премиера в оставка Кирил Петков с апел за екстрадиране на шест футболисти, които “работят срещу националните интереси”. Това са Жеферсон Телес, Амос Юга, Йоан Баи, Яник-Сони Вилдсхут, Маурисио Гарсес и Федерико Варела. Ултрасите искат гореспоменатите да бъдат изгонени по подобие на 70-те руски дипломати.

В коментарите на феновете се споменава и името на Бисмарк Чарлс, който е обвинен в източване на здравната система заради честите си контузии.

А Амос Юга най-вероятно ще бъде дисциплинарно наказан за наднормено тегло. Много от феновете му са забелязали, че той не е в най-добрата си форма. Треньорът на ЦСКА Саша Илич също се е разочаровал от Юга и от други играчи, които са част от тима.

Жорди Кайседо, който иска трансфер в друг отбор също беше обект на критики от феновете на ЦСКА: „Този футболист има самочувствие, че нещата с договора му са такива, че може да прави въртели. Чувства се безнаказан, извива ръцете на отбора и прави каквото си иска. Ако иска – идва, ако не – не идва“.

Голмайсторът Кайседо има договор с клуба до 30-ти юни 2025 г., но e поискал да напусне веднага ЦСКА и да бъде продаден в чужбина. Еквадорецът не дойде навреме за лятната подготовка и от клуба обявиха, че ще му наложат сериозна глоба. Той бил готов да понесе и наказанието, и да се откаже от няколко заплати, само и само да напусне колкото може по-бързо.

Турският Бешикташ и мексиканският Тигрес са отбори, които искат да купят Кайседо. От ЦСКА искат 5 млн. долара за него.

Снощи Жорди Кайседо не поискал да отговори на журналистите на въпросите за бъдещето си. Той не използвал клубния автобус и не пътувал със съотборниците си, а хванал такси от Терминал 2.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари