Ференцварош искат Хосе Кордоба

Унгарският шампион Ференцварош са отправили предложение за привличането на защитника Хосе Кордоба. Отправеното от тях желание е повече от щедро – клуба е готов да плати 500 хиляди евро и 10% от стойността на евентуален последващ трансфер.

Кордоба е един от обещаващите футболисти на синия клуб и те не са склонни да се разделят с него. Ръководството на клуба каза че за да се осъществи такъв трансфер сумата трябва да е много по-висока. Скоро защитникът подписа договор с Левски за  3 години, като предишния сезон беше под наем. След стабилното му представяне е било взето решението правата му да бъдат купени.

Междувременно в ЦСКА на проби е 19 годишният Муса Ефрем. Очаква се скоро към червените да се присъединят още трима негови сънародници. Това са Джеймс Моусес (20 г.) – играе ляв бек и е младежки национал. Вторият е Ифеани Давид, изпълняващ ролята на дефанзивен халф. Третият играч е едва на 16 години – Чарлс Агада  – дясно крило, умеещ да играе еднакво добре и с двата крака.

В Лудогорец вече финализират договора с ганаеца Бърнард Текпетей. През миналия сезон той беше особено продуктивен -за провели се 24 мача той вкара 10 гола и направи 8 асистенции. Интерес към него проявяваха и Фейенорд. Бърнард започна да играе за Лудогорец през 2020 година, като първоначално беше под наем.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари