Георги Семерджиев вече има обвинение

Виновника за тежката катастрофа, в която загинаха две млади момичета, Георги Семерджиев вече има повдигнато обвинение.

Софийската градска прокуратура го е привлякла като обвиняем за причиняване на пътно транспортно произшествие, което е особено тежък случай. Това е така защото има два отнети живота и множество нарушения по отношение на Закона за движение по пътищата.

Христо Кръстев от Софийската градска прокуратура поясни че подобен тип престъпления закона дава от 5 до 20 години лишаване от свобода.

Христо Семерджиев е управлявал автомобила под влиянието на наркотици, като е бил с фалшиви номера. Той бяга от местопроизшествието, като на задната седалка е била полицайката Симона Радева. За нея се смята, че му е осигурявала полицейски чадър. Социалните и мрежи са пълни с провокативни клипове, като в момента всичките и профили са заключени. Преди това тя написа пост, че съвестта и е чиста и че всеки, който сипе клевети срещу нея ще си носи последствията. В един от въпросните клипове тя пее чалга песен и размахва белезници.

На следващия ден Христо, който е бивш футболист е арестуван в дома си.

След направени кръвни проби в кръвта му са открити амфетамин и метамфетамин.  За това закона дава от 1 до 3 години.

Друг престъпен факт утежняващ положението му е фалшивата шофьорска книжка, представена като швейцарска. Тук наказанието е до 8 години лишаване от свобода.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари