Иво Атанасов от ПП – „Ще поискаме оставката на Вежди Рашидов“

Иво Атанасов от „Продължаваме промяната“ смята да направи предложение за искането на оставката на Вежди Рашидов. Това бяха първите му думи след откриването на днешното заседание на парламента. Регистрираха се 202 депутата, като медиите могат да присъстват на провеждането му.

Причината за искането на оставката на Рашидов е че според Иво Атанасов заседанията не се водят по правилния начин и  административната организация не е достатъчно добра.

„След кърджалийското чудо сме стигнали дъното“ – възмути се Атанасов. Той изтъкна като аргумент три одиторски доклада, които показващи нарушения на Стефания Караславова. Те се отнасят до сключването на договорите за ремонтните дейности на Партийния дом, за Велинград и разпределянето на ДМС за 20 хиляди лева като личен бонус. Тя е получила допълнителното финансово възнаграждение „заради проявения героизъм и заслуги към ръководството на ГЕРБ“, подчерта Атанасов.

Нападки бяха отправени и към Десислава Атанасова. Ако Вежди Рашидов е бил наясно с досието и я е назначил, това говори лошо за преценката му, която е много важна за един председател на Народното събрание.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари