Какво е Bet Builder на Betano и как да го използваме?

Искате ли да добавите повече пазари от един мач на един фиш? Тогава функцията Bet Builder в Betanо bonus е полезна опция за вас. Тази функция ви позволява да създадете свой собствен фиш с комбинация от селекции на един мач. Бет Билдърът на Бетано е ценен високо от любителите на футболни залози, а той вече се предлага и за други спортове като баскетбол. Тази функция е страхотна възможност да използвате своя бонус пълноценно. С нея можете да комбинирате възможности много лесно, така че нека да ви разясним какво представлява Бет билдър .

Какво е BetBuilder и как работи тази функция в Betano?

BetBuilder е класически залог акумулатор (права колонка), но с факта, че всички пазари са свързани с един и същ мач . В миналото букмейкърите не предлагаха тези залози, но развитието на спортните залагания позволи да имаме много повече опции на разположение. Настоящата тенденция обаче е да се даде възможност на залагащите максимално изживяване със страхотна оферта и затова има функции като Създай залог или Бет Билдър.

Betano е сред прогресиращите европейски букмейкъри. Следователно хазартният оператор няма как да не предложи функцията Bet Builder на своите играчи. За нейното използване, вие трябва да влезете на даден мач и в дясно да цъкнете на активирането на Бет Билдър. Когато иконката стане синя, бет билдърът вече може да бъде съставен, избирайки селекции за срещата.

Да кажем, че сте комбинирали три залога от срещата между РБ Залцбург и Челси – гостите да спечелят, над 2.5 гола в мача и двата отбора да вкарат. Това ви дава общ коефициент от 3.85. Ако излязат и трите селекции, вашият фиш ще бъде печеливш. Ако някоя от трите избрани възможности не бъде печеливша, залогът ще бъде губещ.

Чрез функцията за създаване на залог, Betano позволява на клиентите да изградят свой собствен фиш. Be Builder има практически неизчерпаема селекция. По този начин можете да поставите от 2 до 7 селекции на един фиш. Докато имате включен филтър Bet Builder на избрания мач, букмейкърът ще ви показва само селекции, които могат да се залагат заедно с тези, които вече сте включили в текущия фиш на функцията за създаване на залог.

Betano винаги автоматично смята общата ставка за вас веднага след като добавите друга селекция към фиша. Във всяка стъпка ще видите стойността на коефициентите на вашия текущ Bet Builder. Благодарение на това можете например да помислите дали да добавите към фиша друга опция за по-висок коефициент или така е достатъчно.

Bet Builder може да бъде открита много лесно и в мобилното приложение

На същото място на футболните мачове или баскетболните събития ще намерите функцията Bet Builder и на мобилни устройства, така че можете да комбинирате различни селекции от един мач и в приложението. Освен това, ако все още не сте използвали Bet Builder на мобилно устройство, Betano ще ви улесни много да намерите подходящия филтър. Ще видите навигация на вашия екран, като чрез нея бързо ще свикнете да включвате и изключвате функцията Bet Builder.

Бонуси във функцията Bet Builder

Bet Builder често се включва в мисиите на Бетано, от които може да спечелите допълнителни бонуси. Например когато изградите залог за някоя от срещите, дори той да е печеливш или губещ, вие ще получите betano бонус за залози на спорт от букмейкъра. Така можете редовно да създавате Bet Builder за избрани мачове и да получавате награда Безплатен залог, с който да опитате да спечелите още повече.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари