Издирват 24-годишно момче от Стамболийски

Шести пореден ден продължава издирването на 24-годишен младеж от Стамболийски. Близки и родители на изчезналия Димитър Малинов са подали сигнал в полицейското управление, като самите те неуморно търсят момчето. За последно той е забелязан на 20.07.23 г. около 23:00 часа в с. Цалапица, като мобилният му телефон в момента е изключен.

Майката на момчето – Атанаска Бакалова споделя, че нейният син излиза от дома им и е казал, че ще се върне бързо. Момчето е преминало през тиха улица, но за съжаление така и не се завърнал у дома. Видеокамерите, разположени на територията на селото, са заснели как младежът се е качил в черен на цвят автомобил, а регистрационният му номер не се вижда ясно.

Според близките на Димитър преди дни е станало ясно, че неизвестно момче е искало да нанесе побой над сина ѝ , но не след дълго става ясно, че въпросното лице е заминало в чужбина. Семейството на изчезналия младеж не смята, че той е имал каквито и да било проблеми с някого, дори напротив – той е контактен и има много познати и приятели.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари