Тежка катастрофа на АМ „Тракия“

Тежко произшествие на пътя затвори АМ „Тракия“ около Карнобат при 324 километър, обявиха от АПИ. По данни на свидетели на инцидента гумата на ТИР е гръмнала и това е довело до катастрофата. Полицейските екипи, пристигнали на място, са потвърдили, че това е причината за инцидента. Поради това водачът на тира, пътувал към Бургас, е изгубил управление над превозното средство, след което е преминал през мантинелите и се е преобърнал на пътното платно.

Впоследствие в тира са се сблъскали четири автомобила. Ранени са четирима души, които са били транспортирани в болнично заведение в Бургас. Сред пострадалите са трима водачи и пътник. Към момента лекарите съобщават, че всички те са контактни и няма опасност за живота им. Има предположения, че са получили фрактури.

На място се налага обходен маршрут. Органите на реда предупреждават всички водачи да шофират с повишено внимание, спазвайки правилата и нужната дистанция, за да се избегнат подобни инциденти. Полицията припомни да не се употребяват лентите за аварийно придвижване по време на натоварено движение, защото по този начин автомобилите със специален режим са възпрепятствани да преминават в лентата, ако възникне катастрофа.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари