Как да изберете правилно мястото за своята лазерна епилация

Как да изберете правилно мястото за своята лазерна епилация

Лазерната епилация е метод за премахване на нежеланото окосмяване по лицето и тялото, при който, за разлика от останалите начини за обезкосмяване, има дълготраен ефект.

Ако обмисляте или вече сте решили да започнете лазерна епилация следващата стъпка е да действате.

Перманентното премахване на косъмчетата ви чрез лазер е медицинска процедура, за това е необходимо да подходите отговорно към здравето си и да отделите време в проучване на най-добрия лазерен център за вашата лазерна епилация.

Въпреки, че лазерната епилация е рутинна процедура, съществува риск от увреждане на кожата и нежелани странични ефекти. Изборът на подходящ специализиран лазерен център е жизнено важен и пряко свързан с ефективността на процедурата.

Ето някои основни съвета, които да вземете предвид при избора на място за вашата лазерна епилация:

Качество на апаратурата и квалифициран персонал

Успешните резултати зависят както от индивидуалните особености на всеки организъм/генетичност, хормонален статус, цвят на косъмчетата и кожата/, така и от две основни неща,а именно: качеството на апаратурата и уменията на специалиста, работещ с нея. Опитният и квалифициран специалист, след обстойна консултация, ще определи настройките на апаратурата според спецификите на вашия организъм, които трябва да бъдат едновременно ефективни и безопасни. Ето защо ви съветваме когато избирате място за лазерна епилация да проверите дали се прави предварителна консултация.

Предварителна консултация

Целта на предварителната консултация е терапевтът, който ще извърши процедурата да се запознае с вашия тип кожа, как реагира на слънце, гъстота и цвят на косъмчетата. Ще се вземе предвид специфичен прием на медикаменти, или здравословни проблеми, които имате, така че да може да изготви безопасен индивидуален план за лазерна епилация за постигане на максимално добри резултати.

Ако терапевтът има опасения относно реакцията на вашата кожа към лазера, поради прием на медикаменти, ще бъде направен тест за фоточувствителност с отложена кожна реакция до 24ч.След установяване на безопасност за вашето здраве, поцедурата ще бъде извършена съвсем спокойно и приятно.

Това е и моментът, в който ще бъдете подробно запознати какво да очаквате,как да се подготвите за процедурата и последващите грижи за кожата.На правилното място ще ви бъде дадено време, в което да си зададете въпросите и ще бъдат обсъдени притесненията ви, ако имате такива. Най-големият риск, който можете да поемете, е свързан с мястото, апаратурата и специалистът, който ще извършва процедурата. Има много места, на които се предлага услугата лазерна епилация в София, на примамливи условия. Ето защо най-разумното решение е да се доверите на специализиран център за лазерна епилация. Само там можете да намерите квалифициран персонал с опит и индивидуален подход и последно поколение ефективна и безопасна апаратура от висок клас.

Пазете се от студиа, които гарантират резултати само за една процедура. Центровете, специализирани в лазерната епилация, разбират тънкостите на процедурата и сложността, която може да има всеки отделен случай. Важно е да намерите център, който може да приспособи тази услуга към вашите специфични нужди и тип кожа, като същевременно предоставя реалистични очаквания за необходимия брой процедури и резултати.

Допълнителни съвети, които може да ви бъдат полезни при избора на място и планирането на вашата лазерна епилация:

Локация

Съветваме ви да проучите местата за лазерна епилация в два основни района: в близост до дома ви и до местоработата ви.Така ще планирате посещенията си много по-лесно в удобно за вас време и няма да се налага да пътувате допълнително, което е свързано със загуба на време и средства.

Но ако все пак няма място, кето да отговаря на двете основни изисквания за безопасна и ефективна лазерна епилация в района ви, дори и да пътувате малко повече, си заслужава в името на качествената услуга.

Отзиви

В района може да има няколко места, специализирани в лазерната епилация.Можете да проверите сайтовете им и да проверите отзивите на техни клиенти.А ако имате познати и приятели, които са ползвали техните услуги, би била чудесна обратна връзка за вас при избора на своето място за така мечтаната лазерна епилация.

Работно време и резервации

Обърнете внимание на работното време на различните центрове и как това се вписва в натовареното ви ежедневие. Посещението ви за процедура може ли да се случи преди или след работа, а защо не и в обедната почивка или пък през уикендите.

Проверете когато става въпрос за резервация или промяна на такава дали имате лесен достъп до телефонно обаждане, уебсайт или система за онлайн резервации.

Positive girl leaning on coach while having hair removal in clinic. Doctor making it with digital device. She wearing glasses

Паркинг

Ако сте с личен автомобил е важно избрания от Вас център за лазерна епилация и процедури да има налично паркомясто за своите клиенти.По този начин ще си спестите не малко стрес и посещението ще е лесно и прятно.

Промоции

Не се доверявайте на места със съмнително ниски цени. Нелогично е да получите качество на прекалено ниска цена! А рисковете за здравето ви са големи!!!

Качество и безопасност на първо място!

Приятна атмосфера и любезно отношение

Доверете се на интуицията си! Когато почувствате професионално обгрижване и в най-малките детайли, тогава ще разберете, че сте попаднали на правилното място.

 

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари