Кои са най-добрите летни коктейли?

Летните коктейли са тотален фаворит за охлаждаща напитка през лятото, тъй като са леки, свежи и много вкусни. Голяма част от дамите си предпочитат по време на летния сезон. Нека да видим кои от тях са най-подходящи и най-бързи за притотвяне.

Категорично, на първо място се нарежда ментата със спрайт. Харесван от мъже и жени, този коктейл лъха на свежест, а зеленият му цвят е изключително приятен. Може да се комбинира също със фанта или сода и много лед, но предпочитана комбинация е със спрайт.

Ако сте фенове на сладките коктейли, тогава може да опитате секс на плажа, който е много сладък на вкус. Можете да пробвате и ром с кола, по-известен като куба либре. Синята лагуна е комбинация от водка, много лед, спрайт и синьо кюрасо, който също е сладък и с приятен син цвят. За любителите на текила – пробвайте текила сънрайз, който е характерен със специфичен лек и сладък вкус.

Може би предпочитате нещо по-силно? Тогава препоръчваме май тай, който е смесица от водка, ром и ликьор. Ако искате нещо наистина ударно и не толкова сладко, препоръчваме лонг айлънд. Този коктейл съдържа цели пет вида бял алкохол – водка, джин, бял ром, текила и мартини – истинско приключение, и то събрано само в един коктейл! За изтънчените дами препоръчваме новия розов джин, смесен с розов спрайт, малко лед и лайм за разкош – уникална комбинация!

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари