Кои са вечните класики на анимационното кино II част

Продължаваме с втората порция анимации, които винаги ще имат място на филмовия небосклон.

Малката русалка (1989)

Ариел е червенокоса русалка, която иска да се превърне в нормална жена и да няма вече опашка. Причината е че се е влюбила в принц. За да се случи това тя сключва сделка със злата вещица Урсула.

Аладин (1992)

В историята се разказва освободен дух от лампа, който изпълнява желания. Аладин се втурва да спасява любимата си принцеса Жасмин, но какво ще се случи когато тя разбере, че не е този за когото се представя?

Търсенето на Немо (2003)

Анимационен филм на Pixar, който разказва на една прекрасна оранжева рибка, която търси баща си. По пътя си тя среща много препятствия, но успява да се пребори.

Батман (1993)

Несъмнено любим на милиони момченца по света. Сюжетната линия се върти около супер герой със супер батмобил, който винаги е от страната на добрите.

Кунг-Фу Панда (2008)

Разказва се за По, който се отегчен от работа в семейния магазин и иска да стане кунг-фу панда. Мечтата му се сбъдва, но пътят който трябва да извърви изобщо не е лесен.

101 далматинци (1961)

Световно известна класика, в която се разказва за любящи стопани на 101 далматинци и зла жена, която иска да си направи палто от кожите им. За щастие всичко завършва благополучно благодарение на хитрината на кученцата.

Пепеляшка (1950)

Романтична история, в която има намесени принц, красиво момиче, зла мащеха и доведени дъщери. Нщма нужда от повече думи – всички знаем историята. Анимация, която е екранизирана и в класически игрален филм.

Замръзналото кралство (2013)

Историята за Елза и Ана е вдъхновяваща и с много поуки. Едни от любимите героини на милиони момиченца. Ана се съюзява с Кристоф и неговия елен за да могат да намерят Елза и да развалят магията и.

Рапунцел и разбойникът (2010)

Флин Райдър, най-големия бандит в кралството се скрива в кула, но се натъква на Рапуцел. Двамата правят планове как да избягат.

 

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари