САЩ с глоби към близки на Владимир Путин

САЩ съобщиха, че ще наложат санкции срещу Русия, както и срещу предприятия от сектора на технологиите и сектора за отбрана. Глоби грозят и приятелката на Путин, за която се предполага, че имат близки отношения.

Санкции ще има и за дружеството „Магнитогорски металургически комбинат“. Алина Кабаева е приятелката на Путин, според слуховете, въпреки че Президентът отрече тези слухове.

Финансовата министърка на САЩ обяви, че невинни хора страдат от агресора Путин, а в същото време неговите близки се уреждат живота и това трябва да спре.я.

Санкциите, които ще се наложат значат замразяването на активите в САЩ, както и забрана за граждани на Америка или фирми за осъществяване на бизнес с лица от този списък, които нямат право да влизат в САЩ.

По-рано през годината, САЩ глобиха двете дъщери на Путин. Много други близки хора до него, например бизнесмени и неговият син също бяха обект на глоби. Трима олигарси също попаднаха в списъка и много други влиятелни хора, като Виктор Рашников, който е председател на Съвета на директорите на „Магнитогорския металургичен комбинат“, Антон Урусов и други.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари