Кола помете майка и дъщеря на булевард в Пловдив

Поредно пътно произшествие с фатален край се случи на главен булевард в град Пловдив. По актуална информация на медиите са блъснати майка и нейната тринадесетгодишна дъщеря, които са преминавали на пешеходна зона. За съжаление момичето е издъхнало в линейката по път за болнично заведение.

Майката на загиналото момиче е постъпила в болница с леки травми, като към момента нейното състояние е стабилно. Шофьорът, причинил тежкия инцидент, всъщност е жена на 54-годишна възраст. Органите на реда са тествали извършителката за алкохол и наличие на наркотични вещества в кръвта. И двата резултата са отрицателни.

Свидетели на случилото се споделят, че тази пешеходна пътека е много натоварена и опасна, а като причина за катастрофата те определят превишената скорост. Месните жители недоволстват и настояват в този район да бъде поставен легнал полицай, който би могъл да предотврати бъдещи фатални произшествия. Пловдивчани уточняват, че пресичат със страх на пътеката.

От своя страна властите обещаха, че изкуствената неравност ще бъде поставена, както и още пътни знаци. До КАТ е пристигнало и запитване за монтирането на светофар.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари