Белослава проговори за първи път, след като беше задържана за шофиране в нетрезво състояние

Певицата Белослава проговори за първи път, след като вчера беше арестувана, тъй като беше заловена да шофира автомобила си пияна. Коментарът беше направен в личния ѝ профил във Фейсбук, където тя уточнява, че във въпросната нощ е имала рожден ден и междувременно признава голямата грешка, която определя като „неприсъща за нея“.

Тя добавя, че понася всички последствия от действията си и се извини искрено на семейството си и на феновете, които има. Не на последно място Белослава изказа благодарност към голямата подкрепа през последните часове.

Напомняме, че българската певица беше спряна от дежурен полицейски екип около „Княжево“, след като е забелязана да излиза от магазин. Униформените са я проследили за кратко и са я спрели за проверка с дрегер, който е показал 1,25 промила. Нова телевизия предава, че в момента е съставено досъдебно производство срещу нея, но все още няма обвинение, защото работата на полицията продължава, както и изземането на необходимата документация по този случай. По последни данни Белослава не е пожелала доброволно да се подложи на кръвен тест.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари