Крими новините през деня

Районната прокуратура в Силистра инициира разследване за склоняване към самоубийство. В следствения арест 40 годишен мъж се е обесил след като бил задържан за домашно насилие. Незабавно е извършен оглед, като са назначени съдебномедицински експертизи. По трупа няма следи от насилие.

Мъж без книжка удари трима души и избяга от местопроизшествието. Сцената се е разиграла в Долно Войводино, Хасковско. Първо се блъснал в метална ограда, а след това се забил в каменен зид. Това не могло да го спре и продължил към местния магазин за хранителни стоки, като по пътя си ударил жена и двама мъже. Пострадалите са откарани в болница без опасност за живота. 30 годишния мъж се е покрил, като текат операционни действия за откриването му.

Митническите власти на МП „Капитан Андреево“ задържаха контрабандна пратка от 2 килограма златни бижута.  Намерени са в автомобил, който пътувал от Германия за Турция. Те били скрити в найлонови торбички в куфара на един от пътниците. След направени проби е установено, че са 22 каратови, на приблизителна стойност 250 хиляди лева. Образувано е досъдебно производство, като на шофъора е наложена мярка „парична гаранция“. За последната седмица митничарите от „Капитан Андреево“ са предотвратили незаконната контрабанда на над 11 килограма злато.

Неуспешен опит за подкуп на монтански полицаи. Турски гражданин бил спрян за проверка на северния път Видин-Монтана. След установено нарушение те започнали да му пишат акт по Закона за движението по пътищата, като водача на тира се приближил и им подхвърлил 50 евро. Задържан е за 24 часа, като е образувано досъдебно производство.

Конфликт между спасители и полски туристи на плажа на Слънчев бряг. Повода за конфликта е опита на други туристи да влезнат в морето при спуснат червен флаг. Те са били разпитани в полицейското управление в града. От своя страна чужденците твърдят, че е имало грубо отношение към тях, което ги е провокирало. Следва изясняване на случая. Няма данни за нанесени физически наранявания.

 

 

 

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари