Крими новините през деня

Отново пиян и дрогиран шофъор на пътя. 33 годишен мъж от Шумен е спрян от полицейски патрул в Монтана, като е установено, че шофира без книжка и под въздействието на кокаин. Дрегера е отчел 1.42 промила. Той е задържан, като му са връчени 3 наказателни акта. Образувано е и бързо досъдебно производство.

В следствения арест в Монтана е задържано и 16 годишно момче, което е обрало две къщи с село Мърчево. Задигнал е общо 500 грама злато. След залавянето му е направил пълни самопризнания. Отново е заведено досъдебно производство.

Неуспешен опит за прекарване на незаконна валута зад граница. Митническите власти на Граничния контролно-пропускателен пункт „Капитан Андреево“ са осуетили опит за прекарване на 345 000 лева от турски гражданин. При рутинна проверка в куфара на стюарда на пътнически автобус са открити шотландски и британски паунди. Обвиняемият е с инициали Б. Е., на 28 години. Има мярка за задържане под стража за 72 часа.

Англичанин на 54 години прободе жена си с нож в бургаския квартал Сарафово. Сигналът е подаден от съседка, която видяла на жилищната площадка, между два апартамента да лежи безпомощната жертва. Тя успяла да обясни какво се е случило. Нейния съпруг се намирал в семейното жилище, като след деянието си също се намушкал в гърдите. Двамата са настанени в бургаска болница без опасност за живота. Той обяснил пред полицаите, че напоследък имал постоянни скандали с жена си, която искала да го напусне. Сутринта той употребил алкохол и решил да и попречи да изпълни заканата си.

Мъж на 20 години от град Мизия е задържан за жестоко убийство на 62 годишен мъж. След извършване на деянието той се е върнал да прикрие следите си, но безуспешно. Двамата са пътували в колата на жертвата, като между тях избухнал скандал. Възрастния мъж бил извлечен от колата, като му било скачано отгоре докато не издъхне. Прокуратурата казва, че има събрани достатъчно доказателства за да бъде повдигнато обвинение.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари