Лена Бориславова с коментар за снимката с Кирил Петков

Лена Бориславова коментира в личния си профил във Facebook снимката, която беше качена в интернет и на която се вижда, че е с бившия премиер Кирил Петков. Според слухове, двамата са се хванали за ръце. Именно затова Бориславова опроверга слуховете, като написа, че това не е вярно и няма как да го направи.

Тя сподели, че в МС днес е имало много журналисти, които са могли да снимат от различен ъгъл, на който да се вижда, че двамата са хванати за ръце, но това изобщо не е било така и никога няма как да бъде. Според нея, проблемът не е в самия кадър, а в последвалата акция, която ще се образува и ще има за цел да дискриминира участието на женските фигури в политическия свят и това може да разбуни духовете.

Бориславова пише в поста си, че жени депутати имало още преди много години, но в момента изглежда е лошо да си жена, искаща кариера и професионално развитие, защото моментално ще бъде очернена с обвинения, според които една жена трябва да бъде държанка на някой, за да успее. Тя допълва, че трябва да има промяна и в България, и в света. Малко по-късно публикацията на Лена беше споделена от Кирил Петков.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари