Летни тенденции в маникюра

Един от най-трудните въпроси, пред които сме изправени ние жените е какъв маникюр да си направим. В морето от предложения ни става все по-трудно да изберем някакъв модел. По-надолу ще ви покажем какви са актуалните тенденции за този летен сезон.

 Френски

Неостаряваща класика – отива на всичко, може да се съчетае с всякакъв тоалет. Друг бонус е че когато мине повече време от поддръжката не си личи толкова израстването на нокътя. Има най-различни варианти – класически, микро френски, с нестандартна форма. Важното тук е да съобразим дали този тип маникюр ще отива на формата на ноктите ни. Най-подходящ е за по-издължени и не толкова широки нокти.

Черно-бели нокти

Отново неостаряваща класика – тук може да експериментирате и с матови нюанси. Може да заложите на изцяло бял или изцяло черен. Комбинацията между цветовете също е сполучлива. Макар и универсални цветове те са и малко задължаващи – черния цвят не е особено подходящ за нокти с малка плочка. Белия цвят стои особено красиво на дълги и заострени нокти.

Кафяви нюанси

Доста често този цвят е пренебрегван при избора ни на маникюр. Защо? Няма никаква причина. Отново можем да съчетаем с всякакви тоалети и визии. Това е и основното му предимство – универсален, подходящ за всеки вкус. Особено популярни са бежовите нюанси. Ако искате нещо по-различно, но все пак в кафявата гама може да добавите и малко брокат.

Цветна палитра

Защо да не съчетаем много цветове на ръцете си? Това е едно страхотно предложение за по-смелите дами. Основното правило е тук е че все пак ръцете ни не трябва да приличат на палитра на художник, а да се стараем избраните от нас цветове да са в една гама.

Геометрия

Не се стряскайте от тази дума. Освен в математиката тя намира приложение в маникюра. Геометричните форми станаха много популярни напоследък, като тук можем да експериментираме много. Можем да вложим и символика.

 

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари