Мариана Попова и Веселин Плачков с премиера на „Виновни”

Мариана Попова и Веселин Плачков ще представят премиерата на спектакъла си „Виновни“ в град Плевен. Спектакълът ще бъде представен за първи път, като той ще бъде много забавен, музикален и най-вече ще съдържа истински случки от живота. Мястото на събитието е читалище „Съгласие 1869”.

Христо Мутафчиев е режисьорът на този спектакъл, а текстът е на Плачков, който е известен със своя огромен талант в българското кино. По време на представлението публиката ще види много смешни моменти от живота, но същевременно ще бъдат открити много отговори на въпроси от живота.

Артистичното семейство, което до скоро живя в град Плевен, е любимо на аудиторията. Веселин Плачков спечели сърцата на феновете с главната си роля във филма „Дякон Левски“. Мариана Попова има много участия на конкурса „Евровизия“, носителка е на много музикални награди, а на музикалната сцена е истинска любимка на почитателите на българската музика.

Плевенчани и гостите на града ще могат да се насладят на представлението на артистичното семейство на 5 октомври от 19:00 часа. За най-големите почитатели е важно да споменем, че вече могат да се запазват места. Театралното представление категорично ще донесе много радост и настроение на сцената на читалището. Пригответе се за едно щуро и много поучително преживяване, което ще остане дълго в съзнанието ви!

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари