Мениджърът на Манчестър Юнайтед обмисля раздяла с Роналдо

Ерик тен Хаг, мениджър на Манчестър Юнайтед обмисля да се лиши от присъствието на Роналдо в състава на отбора си. Хаг недоволства от поведението на Роналдо, който по думите му не дава принос за подобряване на ситуацията, в която се намира отборът.

Португалецът е пропуснал една тренировка на Юнайтед по семейни причини. След това е дошъл със своя агент в базата и е посикал трансферирането си, като припомняме, че Хаг правеше опити да убеди Роналдо да остане в отбора.

Вспоследствие Роналдо реши да остане при „червените дяволи“, но неговите съотборници са на мнение, че той страни от тях и непрекъснато има претенции и отправя критики. Напоследък, Кристиано не блести с особено впечатляваща игра и показва характер, като се сърди за сгрешени ходове от страна на съотборниците си. В края на мача Роналдо дори не желае да поздрави феновете, които са дошли на стадиона, за да подкрепят любимия си отбор.

Тези действия принудли Хаг сериозно да помисли над решението за раздяла с португалеца, а шефовете също биха искали неговия трансфер. Преди всичко е важно да бъде подсигурен заместник, за да не отслабва отбора.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари