Motley Crue ще свирят по концерти с нов китарист

Motley Crue имат нов китарист за концерти на мястото на Мик Марс. Той се отказва официално от турнетата.

Мик Марс е съосновател и водещ китарист в Motley Crue за последните 41 години. Той страда от тежка болест на гръбначния стълб още от тийнейджърска възраст, което е причина да спре с участието в концерти. 71-годишният Мик ще бъде част от групата, но вече не може да пътува на дълги разстояния. Болестта му е изключително болезнена и може да доведе до инвалидизация.

Другите членове на Motley Crue коментираха случващото се, като казаха, че китарата на Мик определя звука на песните на бандата още от първата им репетиция заедно. Те ще удовлетворят желанието на Марс да има световно турне на групата през другата година. На мястото на китариста ще свири John 5.

John 5 е опитен китарист, който е стартирал кариерата си като студиен музикант през 80-те години на миналия век. След това е работил с Лита Форд, фронтмена на Kiss Пол Стенли, с Роб Халфорд в групата им “2wo”, с Роб Зомби от 2005-та година насам.

Турнето на Motley Crue стартира през февруари следващата година и ще бъде заедно с Def Leppard. Тази година двете групи имаха изключителен успех на турнето им в Северна Америка.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари