Официално представиха Левандовски пред феновете на Барселона

Левандовски официално е част от Барселона и беше представен пред каталунските фенове, които бяха около 50 000 на емблематичния стадион „Камп Ноу“. Левандовски се появи с новата си фланелка номер 9, заедно с Лапорта, президентът на тима. Футболистът поздрави феновете, а те му отвърнаха с традиционните песни на отбора. Той заяви, че е много щастлив от факта, че се намира в отбор като Барселона и че ще положи усилия за доброто си представяне, като се надява да имат заедно много спечелени титли и трофеи.

Робърт Левандовски продължи речта си, като спомена, че е горд като вижда колко фенове има по трибуните и това още повече го кара да изпитва гордост от това, че е в този отбор. Той не пропусна да благодари и на ръководителите на отбова, както и на съотборниците си, след което направи ибиколка на стадиона, раздаде автографи и си нарпави много снимки.

От своя страна Лапорта заяви, че е много благодарен на Роберт за неговото присъединяване към Барселона и се надява да имат много победи и покорени върхове заедно с легендарния футболист.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари