От ЦСКА осъждат остро действията на някои ултраси

От ЦСКА осъдиха остро действията на някои ултраси снощи, по време на полувремето на мача ЦСКА – Базел. Най-верните фенове на клуба не подкрепят и в никакъв случай не толерират подобно отношение, което изобщо не отива на червената агитка.

Причината за недоволството беше, че част от фенове са навлезли от сектор В към сектор Г и са изгонили част от феновете, като са се отнесли грубо, дори в присъствието на деца и жени. Феновете определиха това като едно аматьорско управление. Последваха и много постове във Фейсбук от възмутени фенове, които категорично твърдят, че Сектор Г е за всички и че не бива да се разрушава всичко, което е градено до момента с много труд.

Тарторът на Армейците – Иван Велчев, известен като Кюстендилецът също излезе с изявление в личния си Фейсбук профил. Велчев сподели, че не е бил на мач на ЦСКА от месец май, като дори не мисли да ходи скоро, именно заради това поведение, което е недопустимо и разединява червената общност.

Феновете осъждат действията, като добавят, че не желаят да виждат разплакани деца, бой между редиците на ЦСКА, както и страхът, който се е виждал в очите на някои фенове, защото Сектор Г е за всички и най-вече за тези, който носят отбора в сърцето си и го поставят над всичко.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари