Пътник почина на летище София

Мъж на 64-годишна възраст почина на летище София. Трагичният случай е от изминалата неделя и се е разиграл през нощта. По актуални данни загиналият е от Кипър. Мъжът е паднал, след което се е ударил в областта на главата. Свидетели са повикали линейка незабавно, която е пристигнала след девет минути.

Свидетелка на случилото се споделя, че тя и нейният съпруг са забелязали мъж, паднал на земята в безпомощно състояние, докато двамата са чакали да получат багажа си. На пострадалия му е приложен сърдечен масаж, който продължил повече от тридесет минути. Същата жена увери, че на територията на летището е липсвал дефибрилатор, а по времето на инцидента в помещението е било много горещо и климатиците не са работили.

От своя страна от ръководството на летището обявиха, че имат лекарски екип, който е на разположение 24 часа. Полицейски служители също са пристигнали на място. Пътниците са недоволствали от горещината. Спешните медици разказаха, че са правили опит да реанимират мъжа в продължение на около петдесет минути и добавят, че са направили всичко по силите си навреме.

Очевидците настояха да бъде извършена проверка дали наистина са налични дефибрилаторите, тъй като в момента на инцидента не е имало нито един.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари