Певицата Ариана Гранде се развежда със съпруга си

Хитовата изпълнителка Ариана Гранде и нейният съпруг Далтън Гомес са завели бракоразводно дело. Новината обявиха местни издания в Съединените американски щати. Близки до двойката споделят, че и двамата официално са потвърдили тази новина пред обществото преди известно време.

Припомняме, че Ариана и Гомес се запознават през 2020 година. Любовта помежду им пламва изключително бързо и веднага на следващата година те сключват брак в красивото имение на изпълнителката, което се намира в Лос Анджелис. За изненада на много от феновете на Гранде, церемонията се състоя в тесен семеен кръг.

Не след дълго по всичко личи, че между тях са настъпили неразрешими проблеми, макар че двамата са се опитали да го преодолеят в продължение на няколко месеца, разказват близки и познати на съпрузите. Папараци забелязват, че певицата вече не носи сватбената си халка на официални събития и това е било повече от красноречив отговор на първоначално възникналите слухове за евентуалната им раздяла.

Според някои медии причината за развода им се е оказало разстоянието, което постоянно пречи на двойката за съвместно съжителство. Този проблем обаче не е бил на дневен ред по време на пандемията от коронавирус преди около три години.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари