Полицията издирва момче на 15 години, изчезнало във водите на река Дунав

Момче на 15-годишна възраст, изчезнало във водата на р. Дунав, се издирва от полицията, обявиха от МВР. Детето е забелязано за последен път около с. Връв, област Видин. Сигналът за този случай е подаден снощи вечерта, около 20:00 часа от близки на момчето.

По първоначални данни момчето е било на гости на своята баба за лятната ваканция. Той е отишъл да плува в реката със свои приятели. Тримата скачат от близкото пристанище в реката, но според свидетели на случката тийнейджърът Деян така и не се появил на повърхността.

Рибари в околността споделят, че това място е изключително опасно за скачане и дори за плуване, тъй като там водата е много дълбока и много често се наблюдават силни водовъртежи, които могат да причинят удавяне. На дъното се срещат остри камъни. В момента момчето се издирва от полицията, като към акцията се включват и катери и полицейски екипи и огнеборци от град Видин и Брегово. Предстои да бъде включен и екип от водолази от град Монтана. За произшествието са уведомени и дирекциите на МВР край река Дунав.

През изминалите дни в районното управление беше докладвано за още няколко случая на изчезнали деца. Припомняме, че в събота две деца са в неизвестност, след като са решили да поплуват в яз. Камчия. Преди броени дни две деца се удавиха в р. Осъм.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари