Проверките за райски газ продължават, установени са нарушения

Проверките за вредния райски газ продължават, като КЗП е извършила около 195 проверки за три дни. За това време, властите са открили нарушения в 11 магазина и 13 сайта. Веднага е заповядано спирането на продажбата. Проверките усилено продължават, като за това информира Корнелия Нинова, лидерът на БСП. Нинова се обяви категорично против употребата и разпространението му и неотдавна заяви, че трябва да се вземат спешни мерки по въпроса.

Инспекторите следят изкъсо ситуацията и обикалят по различни обекти, за да се предотврати тази опасна тенденция. Най-много проверки има по морето – в заведения, магазини, нон-стопове, дискотеки и други.

Сайтовете също бяха обект на проверки. Само в три от тях обаче имаше информажия за техните собственици. Тази информация беше предадена на съответните власти. Останалите сайтове, при които е открито нарушение, са скрили информацията кой точно продава вредния газ. Органите на реда работят по въпроса и скоро би трябвало да се знаят имената на всички нелегални търговци.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари