Русия с нови удари по Украйна

Русия продължава с атаките в Източната и Южната част на Украйна. Губернаторът на региона съобщи, че най-малко трима души са загинали, а други петима са пострадали днес сутринта, по време на атаката над града Николаев, която е била тежка.

Властите в Украйна призовават жителите да стоят в бомбоубежищата и най-вече да не разпространяват снимки в социалните мрежи на разрушенията.

Войските от Русия в Източна Украйна са направили опит да заобиколят така важния град Лисичанск, който се намира в Луганската област. Украинската армия смята, че руските въоръжени сили са успели да стигнат южния край на града, а през това време сепаратисти уповестяват, че нападенията се провеждат в града.

Извършват се и нападения, близо до град Бахмут, намиращ се на запад от Лисичанск.

Тази сутрин са открити две тела, в резултат на покушениято срещу украинския град Днипро. Към вчерашна дата са изтреляни 6 ракети, като едната от тях напълно е разрушила работилница за ремонти на автомобили.

Службите са намерили телата на мъж и жена. За това ни уведоми Валентин Резниченко, губернаторът на Днепропетровска област.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари