Шапката- така необходим аксесоар за лятото

Лятото е най-подходящия сезон да дадем зелена светлина на модните ни предпочитания. Има голямо разнообразие на пазара- за всекиго по нещо. Най-голямо е при шапките. Тук трябва да не забравяме, че освен красива, тя трябва да изпълнява успешно и основната си функция – да ни предпазва от слънцето. Ще ви представим основните тенденции за лятото при този така необходим аксесоар.

Шапка от слама

Ако сте се насочили към такъв тип шапка не бива да се притеснявате, че ще приличате на плашило. Това лято те са особено актуални. Направете си една разходка-  ще видите колко много хора са с такава. А и е някак романтична.

Тя не е подходяща само за плажа, а успешно може да я съчетаете с подходящи тоалет и в ежедневието. Най-добре е да е с широка периферия.

Мека шапка 

Ако сламената шапка не е вашето нещо, това е идеалния вариант за вас. Много наподобява горе посочената, но по-компактна и запазваща прическата ви.

Тип козирка

Този тип е като намигване от миналото. Компактна, удобна и позволяваща съчетаването с най-различни аутфити. Може би сте забелязали, че повечето тенисистки носят такива. Ако сте спортна натура това е перфектният вариант за вас.

Класическата спортна шапка 

Тук няма нужда от много думи- евъргрийн на всички времена. Освен че си върши перфектно функцията, тя може да скрие не особено свежия ни вид рано сутрин.

Шапка тип каубой

Не е нужно да сте в Тексас или да обяздвате някой див кон за да носите такава. Пробвайте такъв тип при следващия шопинг. Ще се изненадате колко много ви отива.

 

 

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари