Според треньора на ЦСКА, отборът се нуждае от фенска подкрепа

Саша Илич, треньорът на ЦСКА заяви, че отборът има голяма нужда от любовта и подкрепата на феновете за мача-реванш, който предстои с Македония Гьорче Петров. Сблъсъкът ще се проведе на стадион „Българска армия“ от 20:00 часа. Напомняме, че първият мач завърши с равенство от 0:0.

Илич се надява на подкрепата на феновете, която е така важна за отбора. Това е най-големият стимул за футболистите, като не е тайна, че Армейците се радват на мощна подкрепа от своите привърженици, дори и в тежки моменти и кризи за отбора. Само при наличието на добър футбол останалите запалянковци могат да се върнат на стадиона и да подкрепят любимия си отбор, както досега.

В редиците на ЦСКА на този етап няма никакви проблеми и контузии. Треньорът е на мнение, че футболистите му трябва да подобрят играта си в офанзивен план и да създаде голови положения, които да реализират. Той добави, че е много доволен от хъса и волята за победа на Армейците в мача срещу Черно море, но също така има неща, които трябва да се тренират и подобрят.

От утре Йомов ще се завърне в отбора. Прогнозите на Илич за мача са евентуален ранен гол, който много би улеснил задачата на ЦСКА. Въпреки това, сърбинът не иска да прибързва, за да може да отборът му да има време да изиграе мача както трябва.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари