Тийнейджърите ще могат да използват услугите на „Revolut“

Платформата за онлайн банкиране „Revolut“ доби голяма популярност в последно време. Все повече хора се доверяват на услугите и, поради бързите и лесни трансфери. Тийнейджърите, които нямат 18 години също ще могат да ползват приложението, като това включва изпращането и получаване на банкови преводи. Това ще се случи напълно безплатно. Тази информация дойде от онлайн банката, като до този момент непълнолетни лица можеха да получават пари чрез родителите си или настойници, които са направили свой профил в приложението.

Това действие е част от новата услуга Rеvоlut Јunіоr. Тази услуга ще добие популярност под името Rеvоlut <18. Дизайнът ще бъде жълт цвят, като предстоящата седмица младежите ше могат да използват новите услуги. От ръководството са направили тази опция, с цел по-голямо удобство за младите хора.

Tийнeйджъpи, които са навършили 16 години или повече, ще имат правото да направят свой собствен профил в Rеvоlut, ако имат одобрение от родителите си. Младежи до 15 гoдини могат да имат профил, създаден отново от родителите си, след като са получили одобрение.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари