„Възраждане“ са против налагането на мерки срещу коронавируса

„Възраждане“ са против всякакви мерки срещу коронавируса. Костадин Костадинов, лидерът на партията категорично заяви това на брифинг.

По думите му, това ще бъде допълнителна психоза за всички и те не биха допуснали това да се случи. Костадинов твърдо заяви, че ако бъдат наложени мерки, ще бъдат организирани протести.

Той допълни, че съвсем скоро ще има ново правителство, като отправи апел към Румен Радев. Костадинов се обърна към президента с молбата да не бъде допускано отново да бъдат наложени мерки или зелен сертификат, както се случи със служебното правителство под чужд натиск. Лидерът на „Възраждане“ смята, че това би било излишно за всички и няма да има никакъв смисъл.

Според Костадинов, изборите трябва да са възможно най-скоро, дори ако може да се проведат утре. Това мнение ще бъде изказано и пред президента утре, когато ще се състоят поредните консултации.

Той счита, че тези консултации имат за цел да се забавят действията, свързани с нови избори, за да има време да се направи нова коалиция. Костадинов твърдо заяви, че очевидно никой няма желание да прави избори, които ще започнат през месец август.

 

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари