Виктория Томова вече е 96 в световната ранглиста по тенис

Най-добрата българска ракета в женския тенис, Виктория Томова се изкачи в световната ранглиста по тенис с три места и вече заема 96 място. Другата наша представителка Изабелла Шиникова заема 224 място. Грандиозен успех и за Гергана Топалова, която благодарение на титлата си в Агадир преди две седмици, се изкачи с 114 места, като е на 397. На 459 място е Джулия Терзийска. Няма промяна в първото място – то още принадлежи на Ига Швьонтек. След нея се нареждат Анет Контавейт и Мария Сакари, която измести Паула Бадоса от третото място.
Григор Димитров също бележи напредък – заема 18 място в световната ранглиста, което е напредък с една позиция. Утре той започва участието си в турнира „Мастърс 1000“ в Синсинати. Първия му съперник ще бъде канадеца Денис Шаповалов.

Другата ни мъжка ракета Димитър Кузманов също се изкачва с 1 място, като заема 162 позиция. По-голям е скока за Адриан Андреев – 24 места, като сега е на 329. При мъжете също няма промяна на върха – Даниил Медведев, като след него са Александер Зверев, Рафаел Надал, Карлос Алкарас и Каспер Рууд.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари