Кога BMW предлагат отопляеми седалки?

BMW вече официално предлага на британските шофьори отопляеми седалки. Това се случва, ако се направи месечен абонамент. Можем да имаме такива седалки и по традиционния начин – каго ги закупим, заедно с колата. За останалите, екипът на BMW ще даде тази опция срещу абонамента на месец.

Седалките, които ще се закупят от този абонамент ще са на стойност £10 на месец за британските шофьори.

От BMW от дълги години са имали желанието за тази опция. Разбира се, ако не заплатите месечната си такса, екипът на BMW ще изключи опцията за отопляемите седалки.

Функциите, които ще бъдат предлагани, ще бъдат според пазара. Именно тези седалки не би трябвало да се предлагат под формата на месечен абонамент в САЩ, защото потребителите на луксозните коли от Америка не биха очаквали такси на месец като абонамент. Отопляемите волани също трябваше да бъдат предлагани, но това не се е случило до ден днешен.

Много функции вече официално се предлагат в САЩ. Собствениците на BMW, които се намират в Северна Америкаимат опцията за закупуване на „дистанционно стартиране“, позволяващо на шофьорите да стартират двигателя от разстояние.

Благодарение на BMW Functions on Demand, потребителите ще имат възможността да откриват нови базирани софтуерно опции за кратко време, като закупят своя пробен период или като се сдобият с тази функция за постоянно. Това съобщи говорител на BMW.

Функциите, платени в началото при покупката на дадения автомобил, няма да са на разположение след осигуряване на абонамент на по-късен етап.

Абонаментите, предназначени за автомобилни функции не се ограничават само до BMW. Други известни марки същп използват месечната такса за дистанционно стартиране, използвайки приложение.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари