Жители на квартал в София се оплакаха от тормоз от съседка с психични проблеми

Жители на столичния квартал „Надежда“ се оплакаха от постоянен тормоз всеки ден от жена, която страда от психично разстройство. За случая предаде Нова телевизия. Тормозът се изразява със заплахи и крясъци, които продължават до късните часове на нощта.

По думите на потърпевшите съседи, жената е извън контрол. Самите те са алармирали в полицейското управление много пъти, но към момента случаят остава неразрешен, а ситуацията все така нетърпима. Очевидец споделя, че много пъти виковете са продължавали до 04:00 часа сутринта. Жената си е позволявала да заплашва и обижда дори случайни хора, които преминавали в този район. Понякога се е стигало и до физическа агресия, тъй като жената е непредвидима, имайки предвид нейното състояние.

Хората изпитват притеснение, защото в жилищната сграда има много деца. Към момента не е установено дали жената има роднини или живее сама в жилището. Известно е, че преди е имала син, но той е починал. Жителите добавят, че са сигнализирали на телефон 112 за случая и дори е попълнен формуляр в интернет, който е бил изпратен до психиатрично заведение със запитване за стъпките за прием на жената, но и оттам няма отговор.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари