Животът на звездите: Ким Кардашиян

Ким Кардашиян. Чували сме това име стотици пъти. Но коя всъщност е тя?

Кимбърли Ноуъл е американска риалити звезда от арменски произход. Модел, актриса, световно известен инфлуенсър. Това ли са единствените професии, с които е свързана? Категорично не. Ким добива популярност със участието си в риалити предаването “Keeping up with the Kardashians”, където  участие взима и нейното семейство. Създава няколко модни линии и парфюми. Доста често образът и е противоречив и скандален. Свързван е със стотици скандали през годините. Обичана и отричана, факт е, че популярността и е огромна. Притежава голяма аудитория от фенове и последователи.

Атрактивна личност, притежаваща уникалност. Често непредвидима и противоречива. Но кое би искала да излезе на преден план, за да я опише напълно? Няма как да знаем със сигурност. Единствено можем да анализираме и да предполагаме, според информацията, която ни се поднася.

И все пак, спекулациите и подозренията в медийното пространство относно кариерата и успеха на Кардашиян не са малко. Като всяка звезда, арменката има почитатели и фенове, но има и хора, на които не им се нрави начинът, по който е станала известна.

Никой не е застрахован от критиката и хорското мнение. Без значение дали си известна личност, световна звезда или просто обикновен човек. Критика винаги има и ще има. Хубавото е, че звездите са свикнали с това и повечето дори подминават слуховете и изказвания за себе си с усмивка, защото ги приемат за маловажни.

Освен всичките и изяви, Кардашиян на първо място е майка. Многократно медиите отразяваха новини за нея и семейството и, а самата тя споделя с аудиторията си кадри със своите деца. Всяко едно от тях се радва на вниманието и любовта и. Разбира се, няма как да няма негативни коментари и критики относно отглеждането им, но това е в рамките на нормалното. Можем само да предполагаме колко много държи на семейството си звездата.

Един медиен образ лесно може да бъде манипулиран, и то доста успешно.

Медиите притежават силно влияние върху нас и участват в живота ни. Без да осъзнаваме, ние се влияем от тях и до известна степен им се доверяваме. Поради този факт, спокойно можем да си изградим образ за дадена личност, без да я познаваме. Това има своите положителни и отрицателни страни. Понякога даден образ може да бъде изкривен или напълно замаскиран. Това явление се среща доста често.

Ким Кардашиян е колоритна личност. Нейното присъствие в медийните среди е неизбежно. Тя може да изпълнява много дейности и да се изявява в много сфери. Когато си помислим за нея, в главите ни изниква един публичен образ, известен с много неща. Майка, съпруга, бизнесдама, актриса, инфлуенсър, създател на модни марки, риалити звезда и модна икона. Всичко това би могло да я опише. Папараците са по петите и постоянно, а самата тя е една от най-обсъжданите личности. Безспорно, най-голям медиен интерес предизвиква личният и живот. Както знаем, звездата успя да се омъжи и разведе няколко пъти и в резултат от това има четири деца. Допълнителен интерес към нея дойде и след брака и с музиканта Кание Уест, който нае цял стадион за да я изненада и да и предложи брак. Двамата имат три деца- Норт, Сейнт и Чикаго.

Арменската звезда успешно планира и изгражда маркетингова стратегия. Славата, която притежава и донесе милиони. Ким успява да натрупа капитал със собствена книга, озаглавена Selfish.  Притежава модна марка, появява се на кориците на световно известни списания, лице  е на хранителни вериги. През 2014 година дори пуска на пазара своя игра. Без съмнение, популярността и допринася за развитието и. Кариерата и е във възхода си и както можем да предположим, Кардашиян е влязла в образа на бизнесдама и то доста успешно. Семейството на звездата е не по-малко актуално. Всеки от тях има изграден имидж в обществото. Скандалите около тях не липсват и затова многократно са под светлините на прожекторите.

Фамилията Кардашиян е известна благодарение на риалитито „Keeping it up with the Kardashian”, както посочихме по-горе. В него е показано всекидневието на пет красиви и много богати сестри-Ким, Кортни, Кайли, Кендал и Клоуи и тяхната майка Крис. Шоуто показва скандални моменти, които държат  интереса на аудиторията.  Мъжете е семейството са не по-малко актуални. Брус Дженър, по-известен като Кейтлин обявява, че е транссексуален и удивява семейството си. Предаването улови реакциите на тази новина.

Кардашиян се изявява като актриса във филмите: „Филм за бедствия“ (2008), „Дълбоко в долината“ (2009), и Изкушение: Признания на брачен съветник“ (2013). Несъмнено, нейните изяви не се ограничават само до една сфера.

Изводът, който можем да направим е, че благодарение на своя уникален стил и своята амбиция Кардашиян успява да съхрани своята популярност, да я надгражда, успешно да планира маркетингова стратегия за бизнеса си и да се изявява в много сфери едновременно. Резултат за това са не само нейните огромни приходи, а и голямата аудитория от фенове, последователи и дори така наречените хейтъри. Желанието и да се развива дава отлични постижения и я изстрелва напред във класациите. Несъмнено, ще е още дълго време в челните места.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари