Безпилотният автомобил на „Епъл“ не е завършен

Проектът на „Епъл“ за безпилотен автомобил съвсем не е готов, въпреки че минаха осем години. По време на този период, в ръководството на компанията имаше много трансформации.

Производителят на айфона засега не е обявил публично, че се работи по такъв вид автономен автомобил, който няма да има волан. Имаше спекулации в пресата по този въпрос, но няма надеждна информация на този етап,

Проведе се проучване, в което взеха участие хора, които са участвали в този проект. Според него, компанията е направила няколко грешки, като най-голямата е била при софтуер за автономност. Неговата задача е откриването на препятствия и корекция в управлениято на автомобила.

„Епъл“ има план да пусне автомобилите си на пазара тогава, когато от компанията са сигурни в тях и когато са напълно автономни.

Според критиците, по този начин могат да бъдат претърпени огромни финансови загуби. „Епъл“ избира да тества своите прототипите, с помощта на резервен шофьор в Лос Анджелис и други места. Напомняме, че в началото на тази година един от тях почти не удари пешеходец със скорост от 25 км/ч.

Има много малки информация в медиите относно „Епъл кар“. След смъртта на Стив Джобс обаче, „Епъл“ не успя да постигне голям напредък, като изключим невероятния „Епъл уоч“.

Аудиторията е в очакване на появата на такъв вид автомобил. Слушалките за виртуална реалност също са в списъка за чакащите продукти.

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари