9 известни актьори ще зарадват плевенчани днес в „Летния театър“

Девет от най-известните български актьори ще зарадват плевенската публика днес в „Летния театър“. Жителите на града ще имат удоволствието да посрещнат емблематични имена, като Руслан Мъйнов, Аня Пенчева, Мариус Куркински, Мария Сапунджиева, колоритната Албена Михова, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев, обичаният Иво Аръков и Евгени Будинов.

Специален гост на събитието ще бъде най-популярният ерген в България – Виктор Стоянов. Той спечели сърцата на зрителите от риалитито „Ергенът“ което приключи скоро. Стоянов блести със своя артисизъм, джентълменските си маниери и културата, която показа по време на риалитито. Именно затова и организаторите решиха да го поканят като специален гост.

Водещите на този спектакъл ще бъдат Аня Пенчева и Иво Аръков. Великолепният Руслан ще изпълни някои от най-големите си хитове. Всеки един от артистите на сцената ще подготви свое представяне, а организаторите гарантират страхотно прекарване.

Звездната нощ ще започне в 20:30 часа, а времето е напълно подходящо за една незабравима лятна нощ под открито небе. Не пропускайте това зрелищно събитие, тъй като положителните емоции са гарантирани!

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари