Идеи за стенна декорация

Красивият декор на стените определено може да го направи по-уютно и стилно. Постарали сме се да ви дадем няколко свежи идеи, които ще сложат край на колебанието ви за това, какво да сложите на голата стена, за да може да превърнете дома си в едно запомнящо се място, и то за минимално време.

Има много стилове декорация на стени, от които да избирате – такива са например съвременното изкуство, плаващи рафтове, дъски за закачване, стикери за стена, метални декорации, хербарии за стена и още много други. Понякога е трудно да определим от каква декорация се нуждае нашият хол, затова да започваме.

Картини

Да започнем с традиционните картини. Но не се заблуждавайте! Не става въпрос за обикновените скучни картини с традиционни пейзажи. Тук говорим за абстрактно изкуство, което силно ще ви впечатли. Можете да изберете картина тип рамка, която е стъклена и много ефектна. Имате възможност да изберете от всякакви размери, стилове и пейзажи и определено няма да съжалявате!

Декорация с мъх

Напоследък доста нашумя декорацията със скандинавски мъх, и то в различни цветове. Можете да си поръчате голяма картина с мъх или часовник за хола, в които има вграден мъх. Така определено ще освежите стаята си и тя ще придобие съвсем друг облик.

Метална декорация

Ако сте човек с по-изтънчен вкус, които разбира от друг тип изкуство, тогава можете да си купите една чудесна метална силуетна декорация, която ще подчертае стила ви, а елегантността ще личи отдалеч. Можете да я разположите в хола, спалнята си или където пожелаете, тъй като обикновенно фигурите са черни и ще паснат идеално на всяка мебел и всеки цвят.

Карикатура

Ако искате да сте закачливи и да придадете още свежест, то тогава задължително трябва да имате карикатура в дома си. Внимавайте при избора на артиста, който ще я направи. Важното е тя да е отчетлива и красиво нарисувана, за да бъдат ясни образите на нея.

Фигури

Ако не искате да претрупвате помещението си, можете да заложите на фигури, които се лепят на стената, например перо или нещо подобно. Стоят много стилно и можете да ги поставите в кухнята, спалните, хола и дори коридора. Навсякъде ще внесат ефирност в дома ви, без да стоят претрупано.

Всеки дом се нуждае от подходящата декорация, която ще подчертае вашата идентичност. Декорациите говорят много за стопаните на дома и играят роля в освежаването на вашето жилище по начин, който никоя мебел не може да го направи. Понякога най-малките акценти са най-важни!

guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари